Horeca keukens

Keukens van fastfood- en cateringsbedrijven moeten natuurlijk voldoen aan de normen die zijn vastgesteld in artikel 15 en 16 van de warenwetregeling hygiëne van levensmiddelen en de HACCP.

In keukens van fastfood- en cateringsbedrijven zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. De vetten en zuren die in keukens gebruikt worden veroorzaken vaak blijvende schade aan tegels en voegen. Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.

Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden.
De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in fabrieken waar consumptiegoederen geproduceerd worden.

Keuken van een bekende fastfoodonderneming na renovatie:

Keuken van een ander cateringsbedrijf na renovatie:

Comments are closed