Over ons

Cleanbord Systems BV
Cleanbord Systems BV, gevestigd te Nijverdal, is sinds 2005 de importeur van Glasbord® voor de Benelux.
De glasvezelversterkte polyesterplaten zijn voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak versmolten beschermlaag. Hierdoor zijn de platen schimmel- en bacteriewerend, vuil afstotend en sterk bestand tegen krassen, deuken, slijtage en agressieve chemicaliën.

Met deze unieke platen als uitgangsmateriaal, heeft Cleanbord Systems BV een uitgebreid programma met – al
dan niet geïsoleerde – wand- en plafondsystemen met een ondoordringbaar, niet absorberend en eenvoudig afwasbaar oppervlak ontwikkeld.

Kemlite®
Cleanbord Systems BV is onderdeel van een wereldwijd bestaand distributienetwerk van producent Kemlite®. Kemlite® is wereldmarktleider op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van glasvezelversterkte kunstharspanelen.

Warenregeling hygiëne van levensmiddelen & HACCP
Samen met andere Europese distributeurs speelt Cleanbord Systems BV voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen. Tevens brengen zij regelmatig nieuwe producten op de markt die aansluiten op ontwikkelingen in industrieën die moeten voldoen aan de normen die zijn vastgesteld in artikel 15 en 16 van de warenwetregeling hygiëne van levensmiddelen en de HACCP.

Visie
Cleanbord Systems BV ziet het als haar taak om innovatie en kwaliteit te koppelen aan flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelle levertijden.

Comments are closed